Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/80/168080/torslandapartiet.se/public_html/templates/js_fresh/js/template.css.php on line 14

Våra kandidater 2014

Följande personer finns med som kandidater för Torslandapartiet 2014.

Anders Wilson, 44 år, Hällsvik

Anders är och har varit verksam i arbetet för Torslanda kommun, där drivkraften som småbarnsförälder och naturintresserad är att göra Torslanda till en bättre och mer komplett plats att leva på, bl.a. vad gäller stadsplanering, fritid och rekreation. Han jobbar till vardags med affärsutveckling och teknisk beräkning.

Bengt Wester, 73 år, Österöd

Bengt har varit aktiv för Torslanda i många många år både som redaktör för Torslandatidningen och i Torslanda HK.

Dan Pettersson, 59 år, Sandvik

Dan har lång erfarenhet av politik, och har representerat Torslanda i stadsdelsnämnden.

Leif Anderssson, 69 år, Österöd

Även Leif har ett långt förflutet i strävandena för ett bättre Torslanda. I yrkeslivet jobbade Leif med ledarskap och projektledarutbildning på Volvo.

Som framgår ovan har alla god erfarenhet av hur Torslanda fungerar idag, och ett gediget intresse för att driva frågor för Torslandas och Torslandabornas bästa.

Lennart Bjärknemyr, 57 år, Björlanda

Lennart har erfarenhet från SDN Torslanda, där han varit aktiv, bl.a. för Torslanda kommun. Han har även på andra sätt varit mycket engagerad för Torslanda och Torslanda kommun.

Bengt Welin, 74 år, Gatugården

Bengt har bott i Torslanda sedan 1966 och har redan ett mångårigt engagemang för stadsdelen bakom sig. Han har varit med under alla år som Torslanda kommuns återbildande har varit på agendan, och har varit med och tagit Torslandafrågan hela vägen till Rosenbad och demokratiministern. Innan pensionen jobbade Bengt med ledarskapsutveckling på Volvo.

Leif Salmonson, 58 år, Skutehagen

Leif har ett förflutet inom politiken och har länge varit aktiv för Torslanda i olika former.

Lasse Valton, 68 år, Kvisljungeby

Lasse har länge varit engagerad i Torslanda och kan med sin långa erfarenhet tillföra partiet en hel del.

 

Följ oss