Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/80/168080/torslandapartiet.se/public_html/templates/js_fresh/js/template.css.php on line 14

Nyheter

Nytt nej från Göteborg, trots starkare stöd än någonsin

Inte alls oväntat beslutade Göteborgs kommunstyrelse (KS) att återigen motsätta sig bildandet av Torslanda kommun. Man lutar sig denna gång på ett tjänstemannautlåtande som som gör en direkt felaktig tolkning av resultatet från opinionsundersökningen, där Länsstyrelsen petat in ett ytterligare svarsalternativ för att öppna för olika tolkningar...

Tolkar man resultatet enligt all gällande praxis ser direkt att stödet är starkt, säkerligen starkare än någonsin. Det faktum att inget parti utom KD nu verkar vilja lyssna på Torslandaborna stärker oss i övertygelsen att Torslandapartiet behövs.

 
 

Nya opionionsundersökningen - ett tydligt JA

Nu är den nya opinionsundersökningen om Torslanda kommun, utförs på uppdrag av Länsstyrelsen, klar. Stödet för Torslanda kommun bekräftat igen.

I huvudfrågan svarar hela 65% av de som tagit ställning JA. Dessutom är hela 60% av de tillfrågade sig säkra på sin sak. Mer detaljer på nätverkets hemsida och i Torslandatidningen.

 
 

Årsmöte 2011 avklarat - nu ser vi framåt!

Söndagen 29 maj har Torslandapartiet träffats och bl.a. hållit årsmöte. Vi har förstärkt styrelsen och fortsätter arbetet med att utveckla vårt program och vår vision om ett bättre Torslanda för alla.

Styrelsen i Torslandapartiet 2011

Lennart Bjärknemyr, Bengt Wellin, Julia Sjöström, Leif Andersson, Anders Wilson

 
 

Årsmöte i Torslandapartiet

I helgen håller Torslandapartiet årsmöte för att se framåt. Vi kommer att planera för alla eventualiteter, och håller verksamheten igång!

 
 

Ny opinionsundersökning planeras i vår

Kammarkollegiets jurist bekräftar nu att man vill gå vidare och efterhöra Torslandabornas vilja (igen!), och att man därför planerar en opinionsundersökning i Torslanda!

SR P4 Göteborg har ett inslag (både text och ljud) på sin hemsida om att en ny opinionsundersökning i vår är trolig.

Läs och lyssna på P4 Radio Göteborgs hemsida, eller läs på GP.

 
 

Sida 3 av 5

<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 Nästa > Sista >>

Följ oss