Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/80/168080/torslandapartiet.se/public_html/templates/js_fresh/js/template.css.php on line 14

Nyheter

Valresultatet klart

Nu är siffrorna för valet 2010 klara, och vi redovisar dem här. Helt klart fick partiet många röster på mindre än två veckors kampanj, även om det i detta val inte räckte till en plats i kommunfullmäktige. Vi kan även konstatera att valdeltagandet varv högt i Torslanda och att våta kandidater fick många kryss, något som vi tolkar som att frågan engagerar många. Stort tack till alla som stött partiet på alla sätt!

Resultatet finns här.

 
 

Resultatet börjar trilla in hos Valmyndigheten!

Nu börjar resultaten i gruppen "Övriga" särredovisas hos Valmyndigheten, se aktuell status här!

 
 

Torslandatidningen publicerar sammanställning från valet

Torslandatidningen publicerar i veckans nummer en sammanställning över valresultatet i Torslanda de senaste fyra åren. Läs tidningen här, eller se artikeln här. Ytterligare en sammanställning finns här. Obs, dessa sammanställningar är över "Övriga" partier, och inte Torslandapartiets valresultat, dessa väntas i slutet av vecka 38.

 
 

Nu väntar vi på resultatet!

Igår var en historisk dag i Torslanda, för första gången ställde Torslandapartiet upp, och vi tror på ett riktigt bra resultat. Fn. redovisas våra röster under övriga, och där syns det en tydlig trend i alla distrikten i Torslanda! Resultatet finns på val.se.

 
 

En fantastisk dag på Amhult

AmhultKandidaterna var idag på Amhult och informerade om partiet. Responsen var fantastisk tack alla för den positiva feedbacken!

 
 

Sida 4 av 5

<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 Nästa > Sista >>

Följ oss